ke beringharjo... ono gak?atau..gawe dewe, gampang kuwi... nek wis gawe, aku tak melu ngicipi
pis kopyor ki opo toh? pisang kopyor?
Lha kuwi... sebenarnya bahannya sederhana yo.. mung ngilangi wegah ki kok angel :p
pis kopyor ki degan, roti tawar karo santen dibungkus daun pisang njuk dikukus.. mmm.... seger, gurih, manis..
mreneo mbak...
es kopyor, kali. :D
serius?*harap - harap cemas*
bukaaan...Pis kopyor tu degan, roti tawar sama santan, plus daun pandan dibungkus daun pisang terus dikukus.. topp rasanya..
wah, baru nemu makanan spt ini. kalo enak, nyoba juga dong.
Kalau tidak salah ini asalnya dari Solo dan sekitarnya... daerah yang sama dengan penghasil garangasem yang juga dibungkus daun dan dikukus :D
nengdi bu..?
lha ra ngerti... rung nemu.. ngko yen nemu tak woro woro.. yen ora yo gawe, yen ora kumat wegah-e.. :D
tenin... kabari ae kapan...tapi ojo sesuk, soale aku ke lapangan... hari minggu oke
kuwi lho, mase... melu ra? neng nggone Jeng Haley, neng Solo...
sik.. Minggu ketoke iso.. sore? hehe.. ben ndang buka.. ngko tak sms
mau.. kirim ke kontrakan dong mba... hehe
okre... sip!
ikut ke Solo aja yuks..
dari awal puasa pengeeeeeen banget pis kopyor, belum semept kebeli.......di solo ada pis kopyor mbah semar, kartosuro..duh..membayangkannya saja..bisa batal puasaku...
V art tahun lalu ada...
iyaaa.. seger.. gurih.. awwww..cathet ah.. pis kopyor mbah semar.. :)
pis kopyor masuk cafe?.. topp.. tapi wingi wes entuk.. neng Solo :D
ke beringharjo... ono gak?
BalasHapusatau..
gawe dewe, gampang kuwi... nek wis gawe, aku tak melu ngicipi
pis kopyor ki opo toh? pisang kopyor?
BalasHapusLha kuwi... sebenarnya bahannya sederhana yo.. mung ngilangi wegah ki kok angel :p
BalasHapuspis kopyor ki degan, roti tawar karo santen dibungkus daun pisang njuk dikukus.. mmm.... seger, gurih, manis..
BalasHapusmreneo mbak...
BalasHapuses kopyor, kali. :D
BalasHapusserius?
BalasHapus*harap - harap cemas*
bukaaan...
BalasHapusPis kopyor tu degan, roti tawar sama santan, plus daun pandan dibungkus daun pisang terus dikukus.. topp rasanya..
wah, baru nemu makanan spt ini. kalo enak, nyoba juga dong.
BalasHapusKalau tidak salah ini asalnya dari Solo dan sekitarnya... daerah yang sama dengan penghasil garangasem yang juga dibungkus daun dan dikukus :D
BalasHapusnengdi bu..?
BalasHapuslha ra ngerti... rung nemu.. ngko yen nemu tak woro woro.. yen ora yo gawe, yen ora kumat wegah-e.. :D
BalasHapustenin... kabari ae kapan...
BalasHapustapi ojo sesuk, soale aku ke lapangan... hari minggu oke
kuwi lho, mase... melu ra? neng nggone Jeng Haley, neng Solo...
BalasHapussik.. Minggu ketoke iso.. sore? hehe.. ben ndang buka.. ngko tak sms
BalasHapusmau.. kirim ke kontrakan dong mba... hehe
BalasHapusokre... sip!
BalasHapusikut ke Solo aja yuks..
BalasHapusdari awal puasa pengeeeeeen banget pis kopyor, belum semept kebeli.......
BalasHapusdi solo ada pis kopyor mbah semar, kartosuro..duh..membayangkannya saja..bisa batal puasaku...
V art tahun lalu ada...
BalasHapusiyaaa.. seger.. gurih.. awwww..
BalasHapuscathet ah.. pis kopyor mbah semar.. :)
pis kopyor masuk cafe?.. topp.. tapi wingi wes entuk.. neng Solo :D
BalasHapus