Kamis, 14 Januari 2010

Penata Rias-e Artalyta Ayin ki sopo to? leh gawe alis elek temen, kedhuwuren, dadine rupane Ayin kaya wong gumun..

20 komentar:

  1. Hahaha. Kuwi gambare mesti nggo pensil 2b steadler haha

    BalasHapus
  2. woo ha kok kaya ngurek urek lembar komputer nganggo 2B.. :)

    BalasHapus
  3. sempat sempate mikirin alis mbarang. hehehe

    BalasHapus
  4. Lha alis ki paling ketok nek didelok seko ngarep je.. tak pikir iki kok rupane aneh, jebul alise keduwuren..

    BalasHapus
  5. mungkin kesusu mbak, dadi kedhuwuren..
    nek ngono mending rias dhewe yo, podho elek-e tapi kan rasah mbayar

    BalasHapus
  6. Hehehe.. coba diliat tuh.. wajahnya kan aneh to..? kaya wong gumun!

    BalasHapus
  7. nek kesusu iso lali ra nganggo alis..

    BalasHapus
  8. aku ra nggathekno po nek ndelok wong liyo sing didelok liyane yo..?

    BalasHapus
  9. la pas gawe kan kesusu dadine yo ngono

    BalasHapus
  10. gantinono dadi penata alise piye ?

    BalasHapus
  11. kuwi alis hoki lho... makane iso sugih huehehe..

    BalasHapus
  12. hahahaha.... KOYO WONG GUMUN???? Bhuahahahahah..... *ckckck...gumun tenan aku...

    BalasHapus
  13. Halah banget tho yo...segala alis diperhatiin...:-)))
    Tapi emang yg paling eye catching di wajahnya emang alisnya kok...

    BalasHapus
  14. mesthi leh ndelokke rada kemudun-nen kuwi..

    BalasHapus
  15. ora sempat ngilo yo Yik... :D

    BalasHapus
  16. wooo.. gek gek manut welinge Mbah Dukun yo.. kudu digawe dhuwur ngono kuwi..

    BalasHapus
  17. Jane ono maneh sing alise kedhuwuren.. alm Bu Tien Suharto kae.. rupane dadi kaya wong kaget malah, saking leh kedhuwuren :D

    BalasHapus
  18. Tenan lho mbak.. pertama aku liat, ini wajah kok aneh... ternyata yang bikin aneh tu alisnya itu..

    BalasHapus