Sabtu, 08 Januari 2011

Kepenaken nganggo paket internetan mingguan axis.. ha kok reti reti pulsa kari sewuuu.. jebul paket mingguan-e entek njuk nggrogoti pulsa reguler... huaaaa... :((

33 komentar:

  1. makane nganggo paket taunan wae bu...
    heheh

    BalasHapus
  2. huehhehe.. koyo ngontrak omah wae.. njelehi tenan ik axis, gek ra ono pemberitahuane.. :(

    BalasHapus
  3. wakakkakakak....
    kapusannnn kapusaaannn.....
    sekolah adoh adoh nang semarang bul oleh2 e nambah gampang diapusiiiii hihii

    BalasHapus
  4. kayaknya kemarin aku juga gitue mbak pake telkomsel...
    maksut hati sedia pulsa biar otomatis langsung diperpanjang kalo habis, ehhhh baru 2 hari setelah masa berlangganan habis kog tau2 gak bisa buat ngenet? pulsanya tinggal 131 rupiah! padahal waktu ndaptar katanya itu paket yang otomatis diperpanjang piye tohhhhh ngapusi tenanan kiy

    BalasHapus
  5. @Gtrek: senengeeeeeee... weeekkkk :P
    @Savik: ho-oh ki.. njelehi.. langsung kelingan rupane simbok simbok medhit nggon iklan axis kae :(
    @Mb Ari: woo.. brati bandit kabeh kuwi yow..

    BalasHapus
  6. ncen mending sapidi, gampang diapusi...

    BalasHapus
  7. ga ada provider yg ga bandit bin permapok, cuma caranya aja berbeda-beda *lagi nyoba warnet 1000/jam, kok ngebut banget? pake apa nih orang...?

    BalasHapus
  8. sing ra bandit ki mung nek numpang kantor hehe.. empuk eyub :D

    BalasHapus
  9. brati njenengan sing bandit? :D

    BalasHapus
  10. weks.. ono warnet 1000/ jam neng di kuwi?? *mupeng*

    BalasHapus
  11. depan Alfamart, utara perempatan Monjali, dekat Bebek Goreng Kasoga... dah ah cabut dulu, hebat nih warnet.....

    BalasHapus
  12. aku jugaaa pake semarrr ttttt tyt masup daptar bandit jugaaa.....:((

    BalasHapus
  13. sipp.. tenan ok.. sesuk mulih Yukjo tak goleki kuwi warnet...

    BalasHapus
  14. oh yaaaa? aku pernah pake smart juga, tapi di kalasan blank, gak dapet sinyal :D

    BalasHapus
  15. hehe.. sampe sekarang belum diisi ulang tuh pulsa, masi jengkel ...

    BalasHapus
  16. weks, ternyata 3000/jam, 1000 itu untuk happy hour alias mulai jam 00-subuh, mbah pocong paling yang datang...

    BalasHapus
  17. wooo.. iki bocah ketoke muk nglindur...

    BalasHapus
  18. woo... *bayangin tengah malam ngukur jalan kalasan-monjali*

    BalasHapus
  19. hahaha, sekarang aku di kalasan mba, pake hotspot RS

    BalasHapus
  20. aku masi di semarang warnet depan kos-an :D 9rb 6 jam

    BalasHapus
  21. Duk... aku kok ketemu facebooke Natasha Anya yoo..? serius kih..

    BalasHapus
  22. rada pucet pucet piye ngunu.. nganggo kawat gigi... kelahiran 1988 :)

    BalasHapus
  23. kuwi ketoke ora asli ik mbak... bedo bocah ketoke.

    BalasHapus
  24. bwahahaa.. akhire wani nginjen to Duk... hehe.. cen dudu, lha jare sing asli wis "kondur" ngono kok.. niyat piye nek iso fesbukan..

    BalasHapus
  25. le nginjen pas wong omah dho tangi tengah wengi mergo keluwen... hihihi...

    BalasHapus