Jumat, 14 Agustus 2009

Maem sega sing akeh ya.. ben disegani..

10 komentar:

  1. watone ora maem segawon wae ... *** dadi kelingan ngajari bahasa Jawa karo cah Papua

    BalasHapus
  2. hahaha.. segawon ki sega apa hayo?...
    piye kui critane?

    BalasHapus
  3. mbiyen ono kanca Papua tak ajari,.. kalau nasi itu sega,.. kalau nambah nasi jadinya segawon. Lha terus bocahe omong ndik warung, "mbak saya segawon"

    BalasHapus
  4. wooo... mblondrokke ... hahaha..

    BalasHapus
  5. ning ampun ditiru lho... hahhaha ning cen lucu kui..

    BalasHapus