Senin, 07 September 2009

Apa sih susahnya menekan tuas FLUSH! Menyebalkan! Egois! Di toilet umum yang bersih, fasilitas lengkap,.. masih saja ada manusia biadab yang tidak mau membersihkan kotorannya sendiri! Padahal tinggal tekan tombol flush! Jijay... Maunya apaaa???

41 komentar:

  1. mbak hida nek neng kene iso saben dino gawe notes ngene kiyi....hla wong neng kene wong nganggo toilet umum bar nganggo do ra tau nge-flush!hiiiii....nggilani thok pokokmennn...

    BalasHapus
  2. whaaa.. nyuwun agenging pangapunten... sing gedhe pangapuramu mbakyuu...

    BalasHapus
  3. weeek... egois tenan... bentuk egoisme sing paling biadab ki yo kuwi... huhhh...

    BalasHapus
  4. gandheng wis rampung aku melu ngobrol...jian, aku yo jijik..untung ning kene toilet ning mall or Rs resik resik, dadi aku ratau gilo nyang umum..mesthi garing dan tisu berlimpah..
    dadi eling pas ning cilegon mbiyen, aku nyang wc meh pipis, ndadak nganggo ngresii regedaning liyan..huaaaaa...kapoookkkk...
    mulane sering ngempet wae..pilih gage mlayu mulih..hihihi

    BalasHapus
  5. mbak, mungkin wong sing mau kae ora mudheng, fungsi flush nggo opo..dadi mikir, cidhuk-e endi???wkwkwkwkw

    BalasHapus
  6. @Bune: hooh nganti aku ra tau gelem pipis neng nggon toilet umum...trimo nggo sangu mulih....ha mbangane weruh yo ngono kuwi...hiyeeeeeeekkk...

    BalasHapus
  7. Lha yen aku ..omahku Kalasan jee.. lha yen seko downtown Jogja (hehe.. sok sok downtown..) iso mbrojol neng ndalan

    BalasHapus
  8. haha.. yen ora malah golek siwur.. :D

    BalasHapus
  9. sangu kok mik koyo ngono..mbok sangu pispot wae..wkwkwkwkw

    BalasHapus
  10. marai bebelen.. nggembol suwe suwee..!

    BalasHapus
  11. hahahahaha...lairan ning ndalan..opo neh nek dalane nggronjal..wkwkwkwkw...didhelikne ning semak2 wae..wkwkwkwkw

    BalasHapus
  12. suk sangune bak sampah wae!!!*bhuakakakk dadi kelingan sesuatu...

    BalasHapus
  13. langsung seketika wegah metu kok mbak....isin ndelok kancane jik do kemampul.....

    BalasHapus
  14. nggilani...mosok ning bak sampah..haahaha..lebokne kresek po?
    ra sopannn...

    BalasHapus
  15. sangu gendul bekas aqua, mbak.....suwek gulune iso nggo tadah...

    BalasHapus
  16. njiji'iiiiiiiii...wah, ternyata jik mengenaskan melebihi indonesia yo..

    BalasHapus
  17. pooooooooollll....ra onok tissue meneh....hlah marakke gemang to?

    BalasHapus
  18. usul sing menyesatkan mbak, ojo digugu..mendhing ning semak2..mengko dadi pupuk..njut tanaman subur..wkwkwkw

    BalasHapus
  19. whaaa... lha karepe ki mampir neng fasilitas publik, sing rada beradab ngono malah.. hiyekkkk.. j

    BalasHapus
  20. yo tadah i bak sampah e kuwi wae...kok repot golek tas kresek...

    BalasHapus
  21. weeehhhhh luwih bahayaaaaa....dintup kewan mah blaik, buneeee

    BalasHapus
  22. tulis surat pembaca mbak....tulissss!!

    BalasHapus
  23. nek jaman biyen mangsa ketiga ngono neng retakan lemah sawah kae.. hehe..

    BalasHapus
  24. ternyata fasilitas beradab-e malah luih ra beadab. haduh..nasib..nasib..
    mbak, nek golek sing rodo mewah, mending mandheg ning bank ngono kui..njut njujug toilet-e..dadi mungkin resik..iki muk mungkin lhooo...
    hawong aku durung nyoba je..nek ra mandheg ning RS int'l biasane penak kui..

    BalasHapus
  25. lha iki malah ngaku..tibaknooo...

    BalasHapus
  26. tangan sijine nggowo gendul isi madu mai..ditanggung aman..

    *hla kok ragad tuku madu luih larang mbangane nyang toilet-e?

    BalasHapus
  27. Biyen.. favoritku hotel melia purosani.. hehe.. mampir download neng toilet-e sing kinclong.. lumayaaan..

    BalasHapus
  28. huahhahha.. konangan... wes yooo... aku tak bobok.. selak sahur...

    BalasHapus
  29. whaaa.. nulis neng kene wae... ndhak dicekel pulisi kaya prita.. :D

    BalasHapus
  30. wa...pinter juga bakno..toilet berkelas hotel beda dg wc umum mbak..wkwkwkw

    BalasHapus
  31. monggo mbaaaakkk...kula meh blanja dhisik. susune binar telas..

    BalasHapus
  32. nek aku mampir galeria nooo....sing gratisan!

    BalasHapus
  33. dipun sumanggaaken....sing neng algeria meh siap2 bukoooooooooooooooo!!!

    BalasHapus
  34. hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    BalasHapus
  35. cen kok.. nggilani sak pol-e..

    BalasHapus
  36. masi banyak orang biadab di sekitar kita.. huhhh...

    BalasHapus