Rabu, 11 November 2009

Ada seorang kontak-ku yang setiap kali aku posting di MP selalu muncul di viewing history, seringkali malah jadi pengunjung pertama, tapi nggak pernah reply, gak pernah komen... hmm.. kenapa ya?

57 komentar:

  1. pemalu tapi potonya jelas.. :)

    BalasHapus
  2. ya aku juga punya, lebih dari satu malah..... mungkin suka membaca tapi ngga suka ngetik... atau malu2 ngomong :)

    BalasHapus
  3. Hm. (Enake nulis komentar sing koyok opo yo? Bengung aku, mbak.) :D

    BalasHapus
  4. yang jelas id-nya bukan "ramarizana"

    BalasHapus
  5. wah,bukan ana ya,Mbak.? kok gitu.?

    BalasHapus
  6. hehe.. secret visitor aja kali ya.. :)

    BalasHapus
  7. Gitu yaa.. Baiklah kalau begitu..mungkin sibuk yaa?

    BalasHapus
  8. Ora kudu.. ning yen injan injen terus ki nggriseni je Gun..

    BalasHapus
  9. nek nggriseni dikipatke wae mbak,,,,,

    BalasHapus
  10. walah.. lha nulari bingung ki..

    BalasHapus
  11. wah ternyata ada viewer gtu jugak di tempatku... hihiihihihi

    BalasHapus
  12. @Mbak Mer, Mas Tampah & Savik: ternyata banyak temennya.. :) akeh tunggale

    BalasHapus
  13. ono meneh mbak yang dia selalu melihat kita tapi ketika kita buka, user itu tidak ada.. Lha, ternyata sesuk e ngono meneh

    BalasHapus
  14. masih mending kayak gitu mba, daripada kita gak pernah ditengokin padahal kontak.. :-D

    BalasHapus
  15. waduhh.. iki multiply-er siluman...

    BalasHapus
  16. Hwehe.. tp aku masi suka nengokin Teguh lho...

    BalasHapus
  17. tenang aja mba... hehe.. ^_^,"

    BalasHapus
  18. laki apa perempuan mba? kalo laki secret admirer dwong =p

    BalasHapus
  19. halah... akeh tunggale nek ming ngono. Anggep wae fans.

    *aq yo kerep ngono kuwi. hihihi...

    BalasHapus
  20. waaa... ga tau.. kayaknya sih...mm.. *ngintip sik*

    BalasHapus
  21. hehehe.. meneng to.. iki diquicknote ben TO nginjen maneh.. lha rak mak jedhul neh to...

    BalasHapus
  22. moso ngintip doktere timbilen, ra higienis berarti kui...

    BalasHapus
  23. di tempatku juga ada. tapi dibiarin aja. mungkin males nulisnya kali. :D

    BalasHapus
  24. atau sibuk yaa..? iya deh.. pengunjung setiaku...

    BalasHapus
  25. aku curiga kok kuwi pak brewok yooo,,,,,ngawat awati kowe,,,sukurrr wekkekekke

    BalasHapus
  26. sing nginjen sehat, kok bar nginjen penyakiten. brati sing diinjen sumber viruse kui
    hehehe

    BalasHapus
  27. kenapa ya? org nya males ngetik komen kali.

    BalasHapus
  28. hahahaha..dulu juga ada yang gitu..aku lama2 males, sekalipun ga pernah komen or apalah..
    akhirnya ku rimup dia..hahahaha..biarinnnn!!!

    BalasHapus
  29. sakjane mungkin ngono kui mik nulis or dee lagi sibuk. njut ra nde bahan sing di komen, daripada malah OOt po piye..
    aku sih sering juga, tapi kan paling ora sekali pernah lah dia komen.
    tapi sing mbiyen tak rimup kui aku mbuh piye nginguk sering banget, komen durung pernah. suwe2, kemropok, mungkin poto hedsot-e barang juga nunjang, pingin ngipatke ngono lho mbak..hahahaha..

    BalasHapus
  30. aku kadang nulis komen kok mbak hehehehe

    BalasHapus
  31. iya yaa.. kan gak mungkin orangnya males sama aku.. secara aku kan ramah baik hati dan tidak sombong... :D :D

    BalasHapus
  32. wohh.. teganya teganya teganya.....

    BalasHapus
  33. iki poto hedshot e apik jee...

    BalasHapus
  34. hehehe.. ra ketang id ne ganti ganti...

    BalasHapus
  35. samaaaaaaaaa mbak nggonku yo ono..nek wis mbukak ki mbok yo nyapa opo kek ngono, khan ketok yen wis ngintip2..:)

    BalasHapus
  36. haaa mbok weeess jarke bae mbaak...mbaaakkk......
    kuwi jeneng e dicintai "penggemar"........*aku yo kerep ning tak jarke, ning durung sekezam bune binar...hahahaha

    BalasHapus
  37. hayoooo org yang dimaksud baca postingan ini duluan gak? udah komen belom?

    BalasHapus
  38. senengane injan injen thok.. ngko nek timbilen piye coba?

    BalasHapus
  39. iyaa.. mung sok penasaran je.. pak/bu/mbak, mboten pengen kenalan kalih kulo nopo? :D :D

    BalasHapus
  40. aku punya yg kayak gitu dulu.suwe2x tak delet

    BalasHapus
  41. awas lho, kuwi Jaka Tarub, mengko lendangmu dijupuk...

    BalasHapus