Sabtu, 07 April 2012

Mendadak kok kangen sama lagu dangdut "Denpasar-Arjosari".. haha.. ada yang ingat nggak? asik banget tu...

18 komentar:

  1. ingatnya Denpasar Moon je... :-D

    BalasHapus
  2. Ngak tahu.. gimana kalau tanjung perak versi jazz aja?

    BalasHapus
  3. Koploan yoo... tapi vokale brodienn hehehe

    BalasHapus
  4. Tanggal 30 Oktober dek wingi
    SMSmu isih ono Hp iki
    Tak simpen ono njero Folder Pribadi
    Terus tak woco saben awan saben bengi
    Soko terminal Arjosari (Arjosari)
    Kowe pamit budhal nang Mbali (nang Mbali)
    Emboh Denpasar embuh ngendi (Pasar Sapi)
    Emboh Kecantol cowok australi

    Barang saiki kok ngajak bubar
    Opo kowe kepincut cowok Denpasar
    Keputusanmu Bulat tekatmu
    Mung pandunganku padhango dalanmu

    Sing penting aku west au ngrasakke
    Yen ngajak pisah aku mung manut wae
    Joko dudo Denpasar akeh tunggale
    Pilih ketut, opo Wayan opo Made

    Ora prawan ora Rondho
    Aku ngerti kowe sopo
    Ora joko ora dudo
    Karo aku jane podho
    Aku wes mbok wanti-wanti
    Ojo nganti aku lali
    Tapi engkau lupa diri
    Cintaku kau bawa pergi

    Timbang Mikir kowe penak turu wae
    Sopo ngerti aku ngipi pethuk kowe
    Njrone ngimpi terus tak jak ngene??
    Yen ra gelem penak diplekotho wae….

    BalasHapus
  5. bwahahhaha.. lirik komplet... :D :D

    BalasHapus
  6. golek neng yutub... hahaha..

    BalasHapus
  7. Lagune pisan autoplay...

    BalasHapus
  8. Jangan direply ya hehehe

    BalasHapus
  9. thx Moest.. pas tenan nggo malem minggon.. yihhaaa...

    BalasHapus
  10. Jempol angkat glodak glodak..

    BalasHapus
  11. ini dulu lagu wajib karaokean.. haha.. tarik maaang...

    BalasHapus
  12. kok gak tau krungu tho mbak,lagu taun piro ki ?

    BalasHapus
  13. embuh ki.. tidak terlalu jadul ketoke.. tapi lebih sering untuk dangdutan panggung :D

    BalasHapus