Sabtu, 06 November 2010

Kutukan serem neng shoutbox e http://merapi.combine.or.id/ "sing do dolanan ht (jammer) tak dongake *****mu pindah neng cangkem" ... makane to.. ojo dho ngejammmm... nek kuwalat tenan mbuh lho..

22 komentar:

  1. ga liat2 sih mbak, situasi kayak gini malah buat mainan

    BalasHapus
  2. kuwi sing ninggal pesen ketok-e wis judeg tenan..

    BalasHapus
  3. iya.. gak sadar mengganggu komunikasi di saat saat genting

    BalasHapus
  4. Kutukan apa mbak Hida? Maaf nih aku nggak mudeng...

    BalasHapus
  5. ada message di shout box nya situs itu, mendoakan biar yang suka main ht/ mengganggu komunikasi radio yang sangat penting sekarang ini di saat bencana/ jamming.. nanti itunya pindah ke mulut.. serem gak tu? lha wong saat bencana gini kok tega teganya ganggu/ main main/ bikin keruh frekuensi..

    BalasHapus
  6. lagi fox hunting oleh Metro TV

    BalasHapus
  7. sip lah Mas.. mugo2 gek resik frekuensine, komunikasi lancar..

    BalasHapus
  8. combine masih eksis tho..? suwe ra krungu kabare..

    BalasHapus
  9. pokok e sing ngejam nek aku sing ngonangi , tak gropyok...

    BalasHapus
  10. Hiyy syereem... tapi bener juga ya, mbak Hida?

    BalasHapus
  11. combine -e ra ngerti mas, tapi nek nggo berita merapi, aku lebih manteb akses mrono, lebih apdet dan hidup daripada http://www.bnpb.go.id

    BalasHapus
  12. pakakke wedhus gembel wae mas..

    BalasHapus
  13. piye mbak kabare jogya? dino kemis aku lewat jogya ringroad selatan udan derese pol

    BalasHapus
  14. ora ngerti yo Kurzz.. aku neng Semarang

    BalasHapus
  15. woo tak kiro nang jogya wakaka

    BalasHapus
  16. ibarat ngemut cerutu ro mangan yo mBilz...mesti repot kecipuhan & mecucu kuwi, wakakakz!

    BalasHapus
  17. gk ngertiiiii.............roaming abissss!

    BalasHapus
  18. leh mu mbayangke kok tenanan to Mu..

    BalasHapus
  19. Ayaaa... baca aja reply ku buat komennya mbak Sri sepasangmatabola :)

    BalasHapus