Kamis, 30 Juli 2009

Ojo cedhak - cedhak. Lagi PMS. Awak ra penak. Ati ra penak. Rasane kaya pengen gelut karo awake dhewe.. :( :(

22 komentar:

  1. ra popo lah yen gelut mbi awakmu dewe mbak...
    isoh? menang sopo yo kiro2 :D

    BalasHapus
  2. Mba'eeeeeee???????????????

    *hugs* ^__^

    BalasHapus
  3. gelut ro tanggamu sing neng layatan wae mbak! wakakakakak...

    BalasHapus
  4. jane pengen geluk tho mbakk... dadak mengatasnamakan PMS kkkkkk

    BalasHapus
  5. Ha yo jelas menang aku to?.. :p

    BalasHapus
  6. Imaaaaaa.. kemana dirimu menghilang?

    BalasHapus
  7. sayange ra ono sasaran kih..
    hehe, dadi pengin njurnal layatan kuwi.. sesuk ahh..

    BalasHapus
  8. Huhuw... PMS tenan kih.... :( ning yo pengen gelut barang..

    BalasHapus
  9. pms ki penyakit menular sensual yo, mbakyu..?

    BalasHapus
  10. Penyakit Membuat Sensiii...
    Huhuuuu.. kandhani ojo cedhak cedhak...

    BalasHapus
  11. Sukonandi wirosaban kurang adoh tho..?
    yowes tak pindah sorosutan wae

    BalasHapus
  12. ngaleh wae, ah...nek gelut aku cetho kalahe

    BalasHapus
  13. gelut yo..aku yo lg pms ki..eh, yen awake dhewe gelut dadine kaya wong gulat yo..hihi..

    BalasHapus
  14. wes faseh men to mase? brati wes apal tenan jogja ki, ..

    BalasHapus
  15. tenang wae Gung.. aku cen ra pengen gelut ro ke kok..

    BalasHapus
  16. Ho-oh.. Ojo cedhak cedhak.. :)

    BalasHapus
  17. :D lala..sekarang emang udah jauh

    BalasHapus
  18. kaya sepasang singa laut, mbak :D

    BalasHapus